Situação e tendências no mercado de embalagens flexíveis

2012-01-27  leia-se: 142

Volgens de gegevens, de wereldwijde markt voor flexibele verpakkingen de consument zo veel als 30 miljard dollar. Op dit moment, de plastic folie in de flexibele verpakkingsdrukwerk speelt een belangrijke rol. Sommige van de wereld ontwikkelde landen, de totale grafische industrie plastic verpakkingen 32,5-44%. Echter, een flexibele verpakkingsmaterialen voor de inhoud van de armen te beschermen, dus meer gebruik van composietmaterialen. Composite films van vele soorten, gemeenschappelijke cellofaan en plastic folie met de composiet, kunststof en kunststof composiet, aluminium folie en plastic folie composiet, aluminium folie, glas, papier en kunststof composiet, een verscheidenheid aan papier en gedrukte materialen en kunststof samengestelde film, enz., zijn titels en 30-40, meestal 2-5 lagen van composietlagen gaande. De basisstructuur van de verschillende samengestelde films gebaseerd op de PT, BOPP, NY, PET en andere niet-thermoplastische of een hoog smeltpunt voor de buitenste membraan van PP, PE voor de uitgebreide toepassing van de binnenste laag. Complexe lagen van de film samen, maar heeft ook vocht, lucht, anti-licht, warmte, olie, uitstekende afdichting en goede natuur, als een ideaal verpakkingsmateriaal. 
De gegevens tonen aan dat in de afgelopen jaren heeft bewoond cosmetica Bacheng meer flexibele verpakkingen marktaandeel is geworden en de grote cosmetica containers. Over het geheel genomen de verpakking ontwerp, materiaal gebruik, de flexibele verpakkingsindustrie is ongetwijfeld de eerste keuze voor cosmetica. Cosmetische uiterlijk van de verpakking markt, steeds hogere vraag op de huidige status van mening, als lichtgewicht flexibele goedkoop, eenvoudig to production omvang en het afdrukken van zeer goede prestatie, kunt u gebruik maken thermische overdracht inkjet printen en andere methodes om brochures, logo's, barcodes afgedrukt op de verpakking rechtstreeks aan de oppervlakte, heeft deze wedstrijd in cosmetica verpakking. Volgens de statistieken, China's cosmetica markt een jaarlijkse groei van 15%, zal de totale omzet in 2010 bedraagt 80 miljard yuan. Als een grote cosmetica verpakkingsmateriaal, zal flexibele verpakkingen meer nutteloos. 
In de afgelopen jaren, de snelle ontwikkeling van de gezondheid van levensmiddelen flexibele verpakkingen. De reden waarom de snelle ontwikkeling van de gezondheid van levensmiddelen pakket, omdat deze verpakking heeft een zeer duidelijk voordeel. Variëteit van flexibele verpakkingsmaterialen, gezondheid voeding, gezondheid voedsel productie volgens de barrière-eigenschappen van verpakkingsmaterialen en verpakken, en rekening houdend met andere factoren, zoals transparantie, esthetiek, krijgt het gemak, de economie en dus de juiste keuze van gezondheidsvoeding flexibele verpakkingsmaterialen. Health food pakket van de voeding proces, systeem, film, drukwerk, de verpakking kan worden in een keer, die de productie-cyclus, een verdere vermindering van het milieu en de menselijke factoren die kunnen leiden tot verontreiniging verkort, om de gezondheid van levensmiddelen en het productieproces, de veiligheid van kwaliteit en verpakking. Zoals met de prestaties van flexibele verpakkingsmaterialen, waardoor health food producten in verpakte goede afdichting en duurzaamheid, langere houdbaarheid, de houdbaarheid maximaal tot 3-5 jaar aan de opslag en het vervoer, de verkoop en het gebruik te vergemakkelijken. Health food pakket op het gebied van opslag en transport proces, of in de verkoop en het gebruik, heeft een goede fysische en chemische eigenschappen als gevolg van het gemak en veiligheid.

 
 

 

contacte-nos

Add: No. 8 Industry Zone of Xueyi, Anbu Town, Chaoan County, Chaozhou,Guangdong Province,China zipcode:515638

Tel: (+86) - 768 - 5915572

Fax: (+86) - 768 - 5913868

E-mail: sale11@packaging-china.com

Zip Code: 515638

Copyright © 2009 - 2050 packaging-china.com All Rights Reserved

Add: No. 8 Industry Zone of Xueyi, Anbu Town, Chaoan County, Chaozhou,Guangdong Province,China zipcode:515638 Tel: (+86) - 768 - 5915572 Fax: (+86) - 768 - 5913868 E-mail: sale11@packaging-china.com Zip Code: 515638